ΣΧΕΣΕΙΣ

4+1 λόγοι που σταμάτησε να κοιμάται μαζί σου

Εξηγήσεις για τους λόγους που χάθηκε το πάθος μεταξύ σας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 λόγοι που σταμάτησε να κοιμάται μαζί σου
Photo Creditsv@Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση ξεκινάει και όλα κυλούν όμορφα. Περνάτε χρόνο μαζί, γνωρίζεστε, κάνετε καλό σeξ και κάποια στιγμή αλλάζουν λίγο τα πράγματα. Είτε απότομα, είτε πιο σταδιακά ο καλός σου αρχίζει να μην σε πλησιάζει και πολύ ερωτικά και καταλήγετε να το κάνετε από ελάχιστα εως ποτέ. 

Εκεί είναι που αναρωτιέσαι εσύ τι έγινε, τι συνέβη και άλλαξαν τα πράγματα και δεν υπάρχει πια το πάθος και η φλόγα στο μεταξύ σας. Προφανώς και όταν περνάει καιρός αρχίζει σιγά σιγά και κουλάρει το πράγμα και από εκεί που κάνετε σeξ 4 φορές τη μέρα κάνετε μια, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι το καθόλου παίζει μεγάλη διαφορά.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι από τους λόγους που πιθανόν να συμβαίνει αυτό, χωρίς να είμαστε θεοί ή μάγοι, αλλά σίγουρα όταν το σeξουαλικό χάνεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα.

Δεν σε θέλει πια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αρχή σε ήθελε, σε διεκδικούσε, κάνατε σeξ και μετά απλά του έφυγε. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει στους ανθρώπους. Αυτός βέβαια αν θέλει να είναι σωστός θα πρέπει να σου ζητήσει να χωρίσετε και να μην σε βασανίζει άδικα.

Δεν σε ήθελε ποτέ

Αν το πράγμα μεταξύ σας είναι φρέσκο και έχει ξεκινήσει ήδη να μη θέλει να κάνετε σeξ, τότε μάλλον ο τύπος ήθελε απλά να περάσει την ώρα του και δεν ένιωθε κάτι για εσένα.

Φαρμακευτική αγωγή

Σε περίπτωση που ο καλός σου παίρνει κάποιου είδους φαρμακευτική αγωγή, τότε είναι πιθανό να μην έχει ερωτική διάθεση. Π.χ. τα αντικαταθληπτικά προκαλούν τέτοια θέματα.

Είναι θυμωμένος μαζί σου

Οι άντρες είναι σαν παιδιά, οποτέ ναι, παίζει απλά να αντιδράει και να μη θέλει να σου δώσει το κορμί του γιατί τον εκνεύρισες και θεωρεί ότι έτσι σου απαντά.

Υπάρχει βέβαια και το χειρότερο σενάριο

Τέλος, υπάρχει και η χείριστη περίπτωση της απάτης. Μπορεί δηλαδή ο καλός σου να βλέπει παράλληλα και κάποια άλλη με την οποία νιώθει ότι θέλει να κάνει σeξ, σε αντίθεση με εσένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 611 / position2: 867
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb