The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πότε και πως θα ξεκινήσει η Formula 1 μετά το lockdown

«Εκκίνηση» με το Grand Prix της Αυστρίας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2020

Πότε και πως θα ξεκινήσει η Formula 1 μετά το lockdown

Η Formula 1 επιστρέφει αλλά με άδειες εξέδρες στην Αυστρία. Το Grand Prix στην πίστα του Σπίλμπεργκ πήρε το «πράσινο φως» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα είναι το πρώτο για το φετινό πρωτάθλημα.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την κυβέρνηση της Αυστρίας η διεξαγωγή του Grand Prix της Formula 1 στην πίστα του Σπίλμπεργκ, που θα γίνει τον προσεχή Ιούλιο.

Η κυβέρνηση της Αυστρίας άναψε το… πράσινο φως σήμερα για τη διεξαγωγή του Grand Prix τον Ιούλιο στην πίστα του Σπίλμπεργκ, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Φυσικά, αυτό θα συμβεί χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω των μέτρων στην χώρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το circuit θα διεξαχθεί το διάστημα από 8 έως 12 Ιουλίου και θα είναι το πρώτο, μετά την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb