The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Dakota Johnson: Στην καραντίνα έπαθα κατάθλιψη

Μιλάει για την μάχη της με την κατάθλιψη στο lockdown

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2020

Dakota Johnson: Στην καραντίνα έπαθα κατάθλιψη

Η ηθοποιός Dakota Johnson, με αφορμή συνέντευξη που έδωσε για την προώθηση της νέας της ταινίας με τίτλο «The High Note», μίλησε για το πως ο κορωνοϊός επηρέασε την ψυχική της υγεία.

«Είσαι στο σπίτι, μακριά από φίλους, μακριά από την οικογένειά σου, δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ότι αξίζεις ή ότι έχεις έναν σκοπό», είπε η ηθοποιός.

«Μπαίνεις στο κοστούμι της κατάθλιψης... Αυτήν τη στιγμή, που όλα αρχίζουν να ξανασυναρμολογούνται, υπάρχει διαρκής πόνος και λύπη σε όλον τον κόσμο, οπότε είναι δύσκολο να νιώθεις εντελώς αισιόδοξος όλη μέρα, κάθε μέρα, όταν ο κόσμος είναι θλιμμένος», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Dakota Johnson μοιράστηκε ορισμένα tips που τη βοηθούν να παραμένει -όσο μπορεί- θετική:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, όπως διαλογισμός, να πάτε μια βόλτα, να φέρεστε σωστά στο σώμα σας και στο μυαλό σας και σε εσάς τους ίδιους. Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν τη μεγάλη διαφορά», είπε η ηθοποιός. «Διάβασα πολύ αυτό το διάστημα και είδα πολλές ταινίες και δούλεψα στην παραγωγή, γιατί ήθελα να είμαι παραγωγική», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb