BED TALK

To Cosmopolitan απολογείται: Kορίτσια συγγνώμη, δεν υπάρχει το σημείο G

«Πίστεψες κάτι που τελικά ήταν ψέμα. Και φταίμε εν μέρει...»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To Cosmopolitan απολογείται: Kορίτσια συγγνώμη, δεν υπάρχει το σημείο G

"Λοιπόν άκουσέ μας. Πίστεψες κάτι που τελικά ήταν ψέμα. Και φταίμε εν μέρει. Λυπόμαστε. Και θέλουμε να ξέρεις, πως, το G-spot δεν υπάρχει"

Έτσι ξεκινά το άρθρο του Cosmopolitan που μάλλον ένιωσε τύψεις που κατανάλωσε τόνους χαρτιού και εργατοωρών για να ανακαλύψει το σημείο G.

Eπιστήμονες - και περιοδικά και βιβλία και εταιρείες σeξουαλικών παιχνιδιών και ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και οι συγκάτοικοί σας - ανέφεραν ότι ήταν ένα παγκόσμιο κλειδί για τον Μυστηριώδη Γυναικείο οργασμό. Και έτσι ξεκίνησε η εποχή που υποτίθεται ότι ψάχναμε να το βρούμε.

Η Beverly Whipple και μια ομάδα ερευνητών επινόησαν επίσημα τον όρο "G-spot" στις αρχές της δεκαετίας του '80, το οποίο περιέγραψαν ως ένα "ευαίσθητο" "μικρό φασόλι". Και έτσι, γεννήθηκε το πιο απογοητευτικό ψεύτικο μέρος του σώματός σας.

Εκτοτε, το ψάχνουμε. Το 2017, στην πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη μελέτη που έγινε μέχρι σήμερα, οι ερευνητές κοίταξαν ξανά εκεί: Δεν το έβρισκαν!

"Δεν είναι σαν να πατάς ένα κουμπί για το ασανσέρ ή ένα διακόπτη", ισχυρίζεται ο Barry Komisaruk, PhD, νευροεπιστήμονας στο Πανεπιστήμιο Rutgers. "Δεν είναι ούτε ένα συγκεκριμένο σημείο για να το εντοπίσεις. Δεν το βρίσκαμε."

Σίγουρα, λέει η Nicole Prause, νευροεπιστήμονας, μερικές γυναίκες μπορεί να έχουν μια περιοχή μέσα στους κόλπους τους που περιέχει μια δέσμη μικρότερων, εξαιρετικά ευαίσθητων περιοχών. Ωστόσο, μερικές γυναίκες λένε ότι όταν ακολουθούν τις παλιές συμβουλές όχι μόνο δεν νιώθουν ωραία αλλά άλλες δυσανασχετούν ή δεν αισθάνονται τίποτα. Επειδή για αυτές, δεν υπάρχει τίποτα εκεί.

Ναι σε κάποιες υπάρχει σeξουαλική ευαισθησία όπου υποτίθεται ότι είναι το G-spot. Αλλά για άλλες, δεν υπάρχει. Ή είναι προς τα αριστερά. Ή είναι δεξιά. Και αυτό είναι το όλο θέμα. Απλώς δεν είναι ένα σημείο, το οποίο είτε ξέρεις είτε δεν ξέρεις να το ευχαριστήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 160 / position2: 600
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb