The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

6 σειρές και ταινίες του Netflix που αξίζει να τσεκάρεις τώρα

Τις συζητάνε όλοι και ήρθε η ώρα να πατήσεις play

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 06, 2020

6 σειρές και ταινίες του Netflix που αξίζει να τσεκάρεις τώρα

Σε κάθε παρέα υπάρχει ένας που τα έχει δει ήδη ΟΛΑ. Και μπορεί να σχολιάσει κάθε νέα κυκλοφορία. Αυτή τη φορά θα είσαι εσύ! Πάτησε play!

Never Have I Ever

Ύστερα από μια τραυματική χρονιά, μια Ινδοαμερικανή έφηβη θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής - όμως φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά θα τη δυσκολέψουν.

Into The Night

Επιβάτες και πλήρωμα σε μια νυχτερινή πτήση που δέχτηκε αεροπειρατεία βιάζονται να προλάβουν τον ήλιο καθώς ένα μυστηριώδες συμπαντικό γεγονός καταστρέφει τον κόσμο.

Hollywood

Η νέα σειρά μίας σεζόν “Hollywood” από τον Ράιαν Μέρφι και τον Ίαν Μπρέναν, αφηγείται την ιστορία μιας παρέας φιλόδοξων ηθοποιών και σκηνοθετών στο μεταπολεμικό Χόλιγουντ που προσπαθεί -πάση θυσία- να πετύχει στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Dead To Me

H Τζεν, μια μετρημένη μεσίτρια, μητέρα δύο αγοριών, που βιώνει το πένθος για τον άδικο θάνατο του συζύγου της μέσα από την αϋπνία και τον θυμό. Η ίδια αποφασίζει να βρει βοήθεια σε μια ομάδα διαχείρισης του πένθους και εκεί γνωρίζει μια γυναίκα με την οποία γίνονται κολλητές.

Furie 

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, ένας οικογενειάρχης βρίσκει στο σπίτι του καταληψίες και παγιδεύεται σε μια διαμάχη που παίρνει τρομακτικές διαστάσεις.

All Day and a Night

Εκτίοντας την ποινή του στη φυλακή, ένας νεαρός θυμάται τους ανθρώπους, τις καταστάσεις και το σύστημα που τον ώθησαν να ακολουθήσει το μονοπάτι του εγκλήματος.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb