ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Tι μπορούμε να μάθουμε όλοι από έναν Ταύρο

Μπορεί να έχεις φίλους ή σύντροφο ή απλώς να θες να υιοθετήσεις κάποια από τα στοιχεία του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια: Tι μπορούμε να μάθουμε όλοι από έναν Ταύρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας Ταύρος εκπροσωπεί καλύτερα από όλους την ανάπτυξη και την εξέλιξη σε ολόκληρο τον Ζωδιακό Κύκλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ταύροι συχνά θεωρούνται προσγειωμένοι, μεθοδικοί και πετυχημένοι. Τι μπορείς να μάθεις από έναν Ταύρο;

Κάθε Ταύρος χρειάζεται αρμονία στη ζωή του. Κάντε το ίδιο - στη προσωπική σας ζωή, στο περιβάλλον σας, στη δουλειά!

Bασικό του, να κάνει τα πάντα γύρω του ευχάριστα και υπέροχα - άρα είναι καλός οικοδεσπότης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρείτε τη ζωή - και ό,τι ωραίο έχει να δώσει! Ένας Ταύρος δεν θα πει ποτέ όχι στο καλό φαγητό, στην καλοπέραση και στην απόλαυση κάθε ωραίας εμπειρίας. Απολαμβάνει το φαγητό που το έχει σαν ιεροτελεστία, αγαπά το σeξ και του αρέσουν οι βόλτες. 

Ένας Ταύρος διαθέτει ισχυρές δεξιότητες παρατήρησης πριν κάνει ο,τιδήποτε. Δεν δρα ΠΟΤΕ παρορμητικά, και πάντα προσέχει τα λόγια και τις κινήσεις του. 

Ο Ταύρος χρειάζεται πάνω από όλα ασφάλεια - με κορυφαία την αισθηματική ασφάλεια, και σε απόσταση αναπνοής την οικονομική - όχι γιατί είναι φίλος του χρήματος, αλλά γιατί θέλει σιγουριά πως σε κάθε "στραβή" δεν θα βρεθεί στο δρόμο. Γίνε λοιπόν προνοητικός σαν έναν Ταύρο και μάθε να αποταμιεύεις!

Ο Ταύρος αγαπά την εμπιστοσύνη και είναι πολύ πιστός - ίσως το πιο πιστό ζώδιο. Αγαπά επίσης την επίλυση προβλημάτων με ήρεμο τρόπο και όχι με φωνές - οι φωνές τον αποσυντονίζουν - γι'αυτό θα τον δεις να "τσακώνεται" με επιχειρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 263 / position2: 484
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb