The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Aν σου άρεσε το Unorthodox, τότε πρέπει να δεις κι αυτά

Σειρές και ταινίες για όσους θέλουν να εντρυφήσουν περισσότερο στην κοινότητα των Χασιδιστών

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 15, 2020

Aν σου άρεσε το Unorthodox, τότε πρέπει να δεις κι αυτά

Aν αγαπήσατε την σειρά Unorthodox και θέλετε να δείτε παρόμοια θεάματα τότε δώστε βάση στα εξαιρετικά παρακάτω...

Shtisel

Παίζει και πάλι η ταλαντούχα Shira Haas απλώς σε λιγο μικρότερη ηλικία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ηθη και εθιμα της κοινότητας Χασιδιστών με πολύ καλες κριτικες και εξαιρετικες ερμηνείες. Η σειρά παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας Ορθόδοξης οικογένειας που ακολουθεί τα έθιμα των Χαρεντί Εβραίων.

One Of Us

Επόμενη επιλογή είναι το ντοκιμαντέρ One Of Us και μας παρουσιάζει την προσπάθεια τριών πρώην μελών της Χασιδικής κοινότητας Εβραίων του Μπρούκλιν, που θέλουν να προχωρήσουν μπριστά στη ζωή τους και να εξελιχθούν έχοντας ακόμη δαίμονες από το παρελθόν τους στην κοινότητα.

The Awakening of Motti Wolkenbruch

Αυτή η ταινία του 2018 παρουσιάζει την προσπάθεια ενός νεαρού Εβραίου να ζήσει τον έρωτα με μια κοπέλα που δεν είναι Εβραία και γι'αυτό δεν τη θέλουν οι δικοί του! 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb