The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

«Έχω όλα τα συμπτώματα του ιού» λέει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου

Τι είπε η Δανάη Μπάρκα σε ένα live που έκανε σήμερα στο Instagram


Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2020

«Έχω όλα τα συμπτώματα του ιού» λέει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα με ένα live που έκανε σήμερα στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού! Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει το τεστ και δεν ξέρει αν είναι κορωνοϊός ή άλλη ίωση πάντως συμπεριφέρεται σαν να τον έχει!

Η Δανάη ενημέρωσε ότι έχει δέκατα πονόλαιμο και βήχα και ότι είναι σε επαφή με την γιατρό της η οποία της έδωσε κάποια φάρμακα για να απαλύνει τα συμπτώματα. Η Δανάη εξήγησε πως δεν πήγε να κάνει το τεστ γιατί θα της πούνε να κάτσει σπίτι. «Αν νιώσω κάτι περίεργο θα πάρω το νοσοκομείο. Δεν έχω περιέργεια αν το χω ή δεν το' χω. Εγώ θα φέρομαι σαν να το έχω και θα κάτσω μέσα 14 μέρες. Θα σας ενημερώσω με ένα βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις ακόμα κι αν προσέχεις γιατί εγώ πρόσεχα».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb