The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Τα ελληνικά νησιά που σκοτώνονται οι πλούσιοι να αγοράσουν λόγω κορωνοϊού

Δείτε για ποια πρόκειται

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2020

Ο πανικός σε έκτακτες περιόδους δεν πιάνει μόνο τους φτωχούς, αλλά και τους πλούσιους.

Είτε οι πλούσιοι πανικοβάλλονται λόγω κλιματικής αλλαγής, είτε λόγω κοινωνικών εξεγέρσεων, είτε λόγω πανδημίας, οι πλούσιοι πάντα ψάχνουν μέρη που θα μπορούν να απομονωθούν, μακριά από τους κινδύνους.

Το CNBC έκανε ρεπορτάζ στα μεγάλα μεσιτικά γραφεία που αναλαμβάνουν τις πιο παράλογες απαιτήσεις των εκατομμυριούχων και παρουσίασε τα νησιά που βρίσκονται στις υψηλές προτιμήσεις των υποψήφιων αγοραστών.

Ανάμεσα τους και δύο ελληνικά νησιά, η νήσος Πάτροκλος και η Φορμίκουλα. Βρίσκονται στους καταλόγους ορισμένων μεγάλων γραφείων, με το πρώτο να ανήκει στην οικογένεια Γιατράκου και μάλλον να προτείνεται για απλή ενοικίαση, αλλά το δεύτερο να βρίσκεται σε τιμή 45 εκατομμυρίων λιρών, περίπου 51 εκατομμύρια ευρώ, αν και δεν υπάρχει κάποια πολυτελής κατοικία, ενώ λέγεται πως μοναδικός κάτοικος είναι ένας βοσκός.

Διαβάστε Ακόμη
Fitness ΜΑΡ 31, 2020
Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα χέρια από το αντισηπτικό
Τι προτείνουν οι ειδικοί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb