The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η τραγουδίστρια που ακύρωσε την περιοδεία της επειδή την κούρασε η μουσική της

Η βιασύνη της δεν δικαιολογήθηκε

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 10, 2020

Η τραγουδίστρια που ακύρωσε την περιοδεία της επειδή την κούρασε η μουσική της

Μπορεί όντως κάποιος μουσικός να ακυρώσει την περιοδεία του για ανωτέρα βία. Όπως για λόγους υγείας ή για να είναι κοντά σε ένα πρόσωπο που τον χρειάζεται. Και συνήθως αυτό συμβαίνει. Όμως έχουν υπάρξει περιπτώσεις που οι καλλιτέχνες έχουν αφήσει πολύ χώρο για αντιδράσεις. Αυτό έκανε και η σeξι Iggy Azalea το 2015.

Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε. Η δήλωση ότι «αξίζει ένα πνευματικό διάλειμμα» δεν ικανοποιεί κανέναν. Ούτε η επεξήγησή του. «Είχα μια δημιουργική αλλαγή στην καρδιά μου. Θέλω να αρχίσω από την αρχή και αν έκανα την περιοδεία, αυτό θα σήμαινε πως δεν θα μπορούσα να αρχίσω να δουλεύω πάνω σε αυτό πριν τα Χριστούγεννα» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στο seventeen.com.

https://www.nbcbayarea.com/news/national-international/iggy-azalea-cancels-great-escape-tour/134858/

@nbcbayarea.com

Πρακτικά, η rapper από την Αυστραλία, ήθελε ένα διάλειμμα γιατί είχε κουραστεί από την ίδια της τη μουσική, που μάλλον δεν της άρεσε και ήθελε να αλλάξει εντελώς προσανατολισμό. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν τεράστιες. Τα social media γέμισαν με επιθετικές αναρτήσεις, με το κοινό να μην θέλει απλά να τη βλέπει να αποτυγχάνει, αλλά να θέλει να εξαφανιστεί.

Αυτή η βιασύνη της πάντως δεν έδειξε πως ήταν δικαιολογημένη. Μετά την τεράστια επιτυχία της το 2014 με το άλμπουμ «The New Classic» και τις συνεργασίες της με την Jennifer Lopez και την Brittney Spears και την ακύρωση της περιοδείας της για να δουλέψει αμέσως σε νέα μουσική, το επόμενο άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2019. Μετά από πέντε χρόνια δηλαδή. Και ο τίτλος του μοιάζει απολογητικός. «In my Defense» που σημαίνει «Προς υπεράσπισή μου». Τώρα μπορεί όντως να την κούρασε η ίδια της η μουσική ή έψαχνε να βρει μια δικαιολογία για να μην δουλέψει. Η αλήθεια θα μείνει καλά κρυμμένη μέσα της...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb