The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το σαλέ των χρωμάτων της Κορινθίας που έχει τρελάνει επισκέπτες από όλη την χώρα

Ένας από τους πλέον κοντινούς και θελκτικούς προορισμούς για την Αθήνα

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2020

Το σαλέ των χρωμάτων της Κορινθίας που έχει τρελάνει επισκέπτες από όλη την χώρα

Tο Σαλέ Των Χρωμάτων, στα Τρίκαλα Κορινθίας, είναι ένας μοναδικός ξύλινος ξενώνας που άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά την 1η Ιουλίου του 2007.

Το κατάλυμα βρίσκεται ανάμεσα σε καρυδιές, με θέα τη Ζήρια και τα χωριά Μάννα, Στύλια, Παναρίτι και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία μιας απόλυτα οικολογικής διαμονής όπου μπορείτε να αφουγκραστείτε τους ήχους της φύσης ακόμα και μέσα από το δωμάτιο σας.

Οι φυσικές ιδιότητες του ξύλου είναι πολυάριθμες αφού ζει και αναπνέει μαζί μας ενώ μπορείτε να επιλέξτε το δωμάτιο που θέλετε ανάλογα με χρώμα που αγαπάτε περισσότερο.

Δοκιμάστε σπιτικά λικέρ, ημίγλυκο κρασί και γλυκά του κουταλιού και χαλαρώστε μπροστά στο τζάκι, ή στο σαλόνι πίνοντας τον καφέ σας, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακόμα παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο.

Βρείτε το ΕΔΩ 30% φθηνότερα για την επόμενη εκδρομή σας

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb