The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Βρείτε ότι τεχνικό χρειάζεστε για το σπίτι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Διαλέγετε εσείς μέσα από δεκάδες προτάσεις με επαγγελματίες τεχνικούς

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2020

Βρείτε ότι τεχνικό χρειάζεστε για το σπίτι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά
Photo by Theme Photos on Unsplash

Μια νέα πλατφόρμα κάνει την αναζήτηση τεχνικού εύκολη και γρήγορη υπόθεση και μάλιστα με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που θέλετε εσείς.

Η πλατφόρμα κάνει όλη την δουλειά αφού φέρνει  πελάτες και επαγγελματίες σε επαφή για την υλοποίηση οποιασδήποτε τεχνικής επαγγελματικής υπηρεσίας, ώστε να εκτελεστεί αυτή, γρήγορα και αξιόπιστα.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, συνδέει άμεσα χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις με πάνω από 3000 κατάλληλους επαγγελματίες που εκτελούν πάνω από 90 διαφορετικές υπηρεσίες.

Εκτός του ότι ο πελάτης εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας τον συνεργάτη και την προσφορά που σε ικανοποιούν, έχει την δυνατότητα στο τέλος της εργασίας να αξιολογείς προσωπικά και τον επαγγελματία.

Βρείτε την ΕΔΩ

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb