The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η θρυλική φωτογράφιση της Marilyn Monroe φορώντας ένα σακί πατάτες ως φόρεμα

Η ιστορία πίσω από την θρυλική φωτογραφία

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 19, 2018

Η θρυλική φωτογράφιση της Marilyn Monroe φορώντας ένα σακί πατάτες ως φόρεμα

Η Marilyn Monroe, είχε κάτι μαγικό, κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει την ικανότητά της να μαγεύει το κοινό, και κυρίως το ανδρικό φύλο, και σαν σύγχρονη Μέδουσα να τους πετρώνει και να μην μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω της.

Το 1951, μαι φωτογράφιση της, θα κάνει τόσο ντόρο που όλα τα εξώφυλλα των εφημερίδων κυκλοφόρησαν με τη Marilyn Monroe κεντρικό θέμα. Μια διαφορετική σeξοβόμβα, φορώντας όχι τα λαμπερά φορέματά της, αλλά ένα σακί για τις πατάτες.

Όχι ότι κάποιος έδινε σημασία στο τι φορούσε η Marilyn Monroe, αλλά όλοι αναρωτήθηκαν για την περίεργη επιλογή της. Η απάντηση στην ιστορία ήρθε πολλά χρόνια μετά.

Η Monroe είχε πάει σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Beverly Hills φορώντας ένα προκλητικό κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Μια δημοσιογράφος φαίνεται να ενοχλήθηκε από την εμφάνισή της και, σύμφωνα με την ίδια την Monroe, την αποκάλεσε «φθηνή και πρόστυχη». Προσέθεσε έπειτα, ότι καλύτερα θα ήταν αν φορούσε ένα σακί από πατάτες.

Ο μάνατζερ της με πολλά λίτρα αλκοόλ στο αίμα του το θεώρησε καταπληκτική ιδέα για τη προώθηση της νέας της ταινίας. Έτσι, είδαμε την Monroe να δείχνει ερωτική, φορώντας ένα σακί με τα διακριτικά της εταιρείας πατατοπαραγωγής της εποχής: «U.S. No. 1 Idaho Potatoes. Packed and Shipped by Long Produce, Twin Falls, Idaho».

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb