The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γιατί οι περισσότερες γυναίκες θα φορούν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες;

Ο λόγος δεν είναι στιλιστικός


Δημοσίευση ΔΕΚ 15, 2017

Γιατί οι περισσότερες γυναίκες θα φορούν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες;

Πολλέςε φορές βλέπουμε τις διάσημες να φορούν μαύρα σύνολα και φορέματα. Όμως φέτος, ο λόγος που θα φορέσουν μαύρα στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών, δεν είναι στιλιστικός.

Φέτος, ήταν η χρονιά που οι γυναίκες, πιο δυνατά και πιο ανοιχτά από ποτέ, μίλησαν και ανέφεραν περιστατικά σeξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Οι κατηγορίες σeξουαλικής παρενόχλησης που αποδόθηκαν στον παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, αλλά σε άλλους επιφανείς άντρες από τη βιομηχανία του κινηματογράφου, πυροδότησαν μια σειρά από πολλές ακόμα καταγγελίες καθημερινών γυναικών οι οποίες μίλησαν για περιστατικά που έχουν δεχτεί χρησιμοποιώντας το hashtag #metoo στα social media τους.

Με τη μια θαρραλέα κίνηση μετά την άλλη, αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση, μετατράπηκε σε κίνημα μέχρι που που έφτασε να γίνει και εξώφυλλο της χρονιάς στο περιοδικό ΤΙΜE.

Και ερχόμαστε τώρα στην τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών και θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου του 2018 με οικοδεσπότη τον Seth Meyers. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, περισσότερες από 30 γυναίκες ηθοποιοί θα επιλέξουν να φορέσουν μαύρο ένδυμα σαν συμβολική κίνηση κατά οποιασδήποτε μορφής ανισότητας στο Χόλιγουντ, είτε αυτό λέγεται υψηλότεροι μισθοί για τους άντρες σε σχέση με τις γυναίκες, είτε σεξουαλική παρένοχληση σε βάρος των γυναικών.

«Αυτή η κίνηση εξαπλώνεται ραγδαία και πάνω κάτω, οι γυναίκες που θα παρευρεθούν, αλλά και αυτές που θα βραβευτούν, πρόκειται να συμμετάσχουν. Οι στυλίστες, μάλιστα, έχουν ήδη μπει σε διαδικασία αλλαγής των αρχικών επιλογών των πελατών τους για τις Χρυσές Σφαίρες (ενδεχομένως, αυτά που είχαν επιλεγεί για τις Χρυσές Σφαίρες να φορεθούν στα βραβεία SAG ή σε άλλα κόκκινα χαλιά)», αναφέρει εσωτερική πηγή.

Aναμένουμε λοιπόν για το φετινό κόκκινο χαλί που, μάλλον και ευτυχώς για καλό λόγο, θα είναι πιο μαύρο από ποτέ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb