The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δούκισσα Νομικού: Πόσα κιλά είναι και τι κάνει για να μη παχαίνει

Τι έγραψε στο blog της


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2016

Δούκισσα Νομικού: Πόσα κιλά είναι και τι κάνει για να μη παχαίνει

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έγραψε στο blog της για την...ανύπαρκτη σχέση με τη ζυγαριά της.

"Δεν προσπαθώ να κρύψω τα κιλά μου, το θεωρώ άλλωστε πολύ χαζό, αφού το σώμα μου έτσι κι αλλιώς το βλέπετε - και, όταν παίρνω κανένα κιλάκι, κι αυτό το βλέπετε. Απλώς γενικά δεν ζυγίζομαι. Δεν έχω καν ζυγαριά στο σπίτι! Και πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που έχω να σας δώσω: Σταματήστε να ζυγίζεστε με εμμονή καθημερινά."

"Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να μην κοιτάτε με εμμονή τι λέει η ζυγαριά σας, αλλά να... ακούτε το σώμα σας. Είναι σίγουρο ότι, αν πάρετε 2-3 κιλά, θα το καταλάβετε στα ρούχα σας. Δεν χρειάζεστε έναν αριθμό για να σας το πει αυτό. Το αντιλαμβάνεστε, το νιώθετε, το βλέπετε στον καθρέφτη σας"

Η ίδια συνεχίζει: "Κρατήστε μια... τυπική σχέση με τη ζυγαριά σας (θα σας πρότεινα να ζυγίζεστε 1-2 φορές τον μήνα, μόνο για να έχετε μια γενική εικόνα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο) και ακούστε περισσότερο το σώμα σας. Αυτό τα ξέρει όλα!

Kαι αποκάλυψε τα κιλά της: "Την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 57 κιλά."

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb