The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δεν θα πιστεύετε από που ξεκίνησε ο Dr. Dre

Και πως ντυνόταν...


Δημοσίευση ΜΑΡ 24, 2018

Δεν θα πιστεύετε από που ξεκίνησε ο Dr. Dre

Η Hip – Hop πέρασε από διάφορα στάδια μέχρι να καταλήξει στο Gangsta Rap, που ξέρουμε εμείς σήμερα. Οι πρωτοπόροι της, όταν ξεκίνησαν, έφτιαχναν μια μουσική η οποία είχε στοιχεία από την ντίσκο, την funk και ενίοτε την soul.

Ανάμεσα σε αυτά τα γκρουπ ήταν και οι «World Class Wreckin' Cru», ένα σχήμα που αποτελούνταν από Dj’s που ενίοτε ράπαραν ανάμεσα από την μουσική και το μπιτ.

Επηρεασμένοι κατά πολύ από τον GrandMaster Flash, ήταν ένας συνδυασμός electro και R&B, που πλέον θεωρείται ως old school Hip- Hop. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο αργότερα σκληροπυρηνικός Dr. Dre, λίγα χρόνια πριν φτιάξει τους N.W.A., οι οποίοι πήγαν το Hip – Hop σε διαφορετικά μονοπάτια, όπως του κοινωνικού σχολιασμού των γκέτο και της άνισης μεταχείρισης των κατοίκων του.

Ωστόσο δεν θα πιστέψετε πως εμφανιζόταν και πως ντυνόταν λίγο πριν γίνουν όλα αυτά. Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σας. Πραγματικά πιο disco και στρας δεν γίνεται. Δείτε παρακάτω τα εξώφυλλα των άλμπουμ των «World Class Wreckin' Cru» και αν δεν σας κάνει εντύπωση, δείτε και ένα από τα live τους...

Δυο μόλις χρόνια μετά την διάλυση των «World Class Wreckin' Cru»...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb