The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη Miss USA και η Miss Teen USA παραιτείται από τον τίτλο της

Δύο νικήτριες τίτλων καλλιστείων των ΗΠΑ παραιτήθηκαν με λίγες μέρες διαφορά. Οι αναρτήσεις και οι λόγοι που επικαλέστηκαν


Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2024

Μετά τη Miss USA και η Miss Teen USA παραιτείται από τον τίτλο της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις δύο ημέρες αφότου η Miss USA, Noelia Voigt, απαρνήθηκε το στέμμα της, η Miss Teen USA ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τον τίτλος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η νικήτρια των καλλιστείων Miss Teen USA, UmaSofia Srivastava, δήλωσε ότι οι προσωπικές της αξίες “δεν συμβαδίζουν πλέον με την κατεύθυνση του οργανισμού”. Η παραίτηση της Srivastava από τον τίτλο της προκάλεσε σοκ στον κόσμο των αμερικανικών καλλιστείων. Το μυστήριο της διπλής παραίτησης ενισχύθηκε από τα αποχαιρετιστήρια λόγια της κάθε γυναίκας.

«Μετά από μήνες που πάλευα με αυτή την απόφαση, έκανα την επιλογή να παραιτηθώ από τον τίτλο της Miss Teen USA 2023», έγραψε, μεταξύ άλλων, η 17χρονη Srivastava στον προσωπικό της λογαριασμό. Έγραψε επίσης ότι «θα κοιτάζω πάντα πίσω τον χρόνο μου ως Miss NJ Teen USA με αγάπη».

Την ανάρτηση σχολίασε η Noelia Voigt, γράφοντας: «Σε αγαπώ πολύ. Είμαι περήφανη για ‘σένα, άγγελέ μου».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Miss USA Noelia Voigt ανέφερε πως παραιτείται από τον τίτλο της, διότι όπως τόνισε, χρειάζεται να βάλει την ψυχική της υγεία σε προτεραιότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelia Voigt (@noeliavoigt)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb